Uw HP Pavilion Gaming adapter vinden


In de bovenstaande lijst ziet u de modellen en series voor de HP Pavilion Gaming. Selecteer in deze lijst uw type om verder te komen om zo de juiste HP Pavilion Gaming adapter te vinden. Zijn deze ingedeeld in series? Dan selecteert u het meest overeenkomende getal van de serie. Als voorbeeld: Een dv6-1210ed behoort dus tot de dv6-1200 series.


Uw HP Pavilion Gaming model nummer vinden


Het modelnummer van uw HP Pavilion Gaming vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de HP Pavilion Gaming adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Wanneer u uw HP Pavilion Gaming adapter op 123adapter.nl bestelt en betaalt voor 21:00, ontvangt u uw bestelling nog de volgende dag in huis. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw HP Pavilion Gaming adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke HP Pavilion Gaming adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw HP Pavilion Gaming adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee