HP Pavilion Gaming 17-cd Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Pavilion Gaming 17-cd Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de HP Pavilion Gaming 17-cd Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de HP Pavilion Gaming 17-cd Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw HP Pavilion Gaming 17-cd Series model nummer vinden


In veel gevallen is een laptop voorzien van een sticker met modelnummer. Deze kunt u terugvinden aan de onderkant van de laptop. Het nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No. Kunt u het nummer van uw HP Pavilion Gaming 17-cd Series niet vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes te openen en in het accuvak kijken. Vaak staat hier ook het modelnummer vermeld. Aan de hand van dit nummer kunt u uw HP Pavilion Gaming 17-cd Series adapter vinden.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP Pavilion Gaming 17-cd Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP Pavilion Gaming 17-cd Series adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw HP Pavilion Gaming 17-cd Series adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Onze medewerkers staan u graag te woord met informatie of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30, 7 dagen per week. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@123adapter.nl.


JaNee