HP Pavilion Gaming 15-ak Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Pavilion Gaming 15-ak Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de HP Pavilion Gaming 15-ak Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de HP Pavilion Gaming 15-ak Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw HP Pavilion Gaming 15-ak Series model nummer vinden


U kunt het model van uw HP Pavilion Gaming 15-ak Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw HP Pavilion Gaming 15-ak Series adapter.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw HP Pavilion Gaming 15-ak Series adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw HP Pavilion Gaming 15-ak Series adapter


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste HP Pavilion Gaming 15-ak Series adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee