Garantieregeling 123adapter

 

123adapter.nl staat garant voor de kwaliteit van de producten die wij in onze webshop verkopen. Wij bieden daarom minimaal 1 jaar volledige garantie op alle producten die u op onze site vindt.  Sommige producten zijn voorzien van een langere garantieperiode. U vindt de exacte garantietermijn van uw product altijd terug op de productpagina van het product.

 

 

Garantietermijn

 

In onze webshop vindt u producten met verschillende garantietermijnen. Op veel replacement producten zit 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar garantie. Dit kan per product verschillen en deze termijn vindt u altijd terug in de specificatietabel op de productpagina van het specifieke product.

 

Wij hebben ook de A-kwaliteit Premium productlijn. Op alle adapters en accu's uit deze productlijn bieden wij 5 jaar garantie. Dit betekent dat wanneer de adapter buiten uw schuld om defect raakt, dat u deze altijd naar ons op kunt sturen voor een garantie-aanvraag. Zo bent u zeker van een kwaliteitsproduct waar u heel erg lang zorgeloos van kunt genieten.

 

 

Aanspraak doen op garantie

 

Indien u een product bij ons heeft aangeschaft dat een defect vertoont, kunt u aan de hand van de aanwijzingen op onze retourpagina het product retourneren. Onze medewerkers zullen constateren wat het probleem is en u vervolgens een vervangend product uitleveren of u op de hoogte brengen van de vervolgprocedure.

 

Wij hanteren normaal gesproken carry-in garantie. Dit betekent dat u zelf zorg draait voor het retourneren van het product naar ons adres. Mocht er inderdaad een defect in het product zitten dat valt onder onze garantieregeling, dan zorgen wij er voor dat we kosteloos een vervangende product opsturen zodat u snel weer verder kunt met uw laptop. Zo bent u er zeker van dat u nooit langer zonder adapter, oplader of accu zit wanneer u een product bij 123adapter.nl heeft aangeschaft.

 

 

Aanvullende informatie

 

Hebt u vragen over onze garantieregeling of is u niet duidelijk hoe de procedure in zijn gang gaat? Dan kunt u telefonisch contactmet ons opnemen op 058 – 845 00 61. U kunt tevens contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

 

 

Terug naar vorige pagina

 

Terug naar home

JaNee