Retourneren

 

Retourrecht en garantie

 

U heeft bij 123adapter.nl 30 dagen retourrecht. Dit betekent dat u een product dat u bij 123adapter.nl heeft aanschaft binnen 30 dagen mag retourneren zonder opgave van reden. In dit geval heeft u recht op creditering van het gehele aankoopbedrag.

 

Daarnaast heeft u recht op minimaal 1 jaar volledige garantie. Mocht een product binnen de garantieperiode defect raken zonder externe schade, dan heeft u recht op een vervangend product van minimaal vergelijkbare kwaliteit. Lees meer hierover op onze pagina over garantie.

 

 

Laat het ons weten

 

Heeft u een product aangeschaft en bent u van plan uw bestelling te retourneren? Neem dan contact met ons op voordat u deze terugstuurt. Wij kunnen dan direct een omruiling regelen, het probleem op afstand oplossen of uw order klaarzetten voor de behandeling van uw retourpakket. Op deze manier kunnen we u sneller van dienst zijn en bent u sneller geholpen.

 

Voor het melden van een retour of ondersteuning bij uw aankoop kunt u altijd terecht op info@123adapter.nl of het contactformulier. Ook kunt u tussen 9:00 en 21:30 terecht op 058 - 845 60 20. Wij staan u graag te woord om u te helpen met uw probleem.

 

 

Hoe u kunt retourneren

 

Wilt u een product dat u op 123adapter.nl heeft aangeschaft retourneren? Dan kunt u dit met begeleidend schrijven opsturen naar:

 

123adapter.nl
Wismastate 7
8926RA Leeuwarden


Vermeld in de begeleidende brief a.u.b. uw FACTUUR NUMMER en uw NAAM- EN ADRESGEGEVENS. Zonder deze informatie kunnen wij retouren in sommige gevallen niet in behandeling nemen. 

 

Indien u twijfelt over het retourproces kunt u tussen 09:00 en 21:30 contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020.

JaNee