Fujitsu Siemens Lifebook A512 Laptop premium adapter 90W

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 29,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

PDT194745525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Premium adapter notebook

Zoekt u de juiste oplossing voor uw Fujitsu Siemens laptop? Bij 123adapter.nl vindt u de Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter speciaal gemaakt voor uw model. Wilt u zichzelf verzekeren met een premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter die u moeiteloos kunt aansluiten op uw Fujitsu Siemens laptop? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapters zijn niet alleen speciaal gemaakt voor uw notebook maar zijn ook nog eens voorzien van de juiste chipset en stroomprogramma's.

Plug adapter

De Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter heeft een pin van de volgende afmeting: 5,5 mm * 2,5 mm. De pin is het laatste gedeelte van het snoer en is tevens de aansluiting met de Fujitsu Siemens laptop. Let op dat u een Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter aanschaft met dezelfde pin als de vorige!

Mocht u toch twijfelen over uw adapteraansluiting kunt u contact opnemen met 058 845 60 20 voor aanvullende informatie over de afmetingen.

Laptop adapter netsnoer

Veel mensen hebben nog een netsnoer van hun oude Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter in bezit. Zij vinden het zonde te betalen voor een onderdeel dat ze al hebben. Daarom leveren wij deze niet standaard bij. Wilt u tóch een netsnoer bestellen, dan kan dat natuurlijk!

Let hierbij wel op of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. De meeste Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Klik hiervoor extra informatie met betrekking tot netsnoeren.

Garantie adapter

Bij 123adapter.nl hanteren wij altijd een ruime en schappelijke garantieregeling. Voor de premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter voor uw Fujitsu Siemens geldt een garantieperiode van 5 jaar.

Mocht uw laptop adapter op enig moment onverwacht kapot gaan dan hebben wij een uitgebreid RMA en customer care programma zodat u snel de Fujitsu Siemens laptop weer kan gebruiken.

Laptop adapter voltage

Deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter levert 19 volt. Pas op: dit voltage moet gelijk zijn aan het voltage van uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 laptop of uw vorige adapter. Een verschil van 0,5 v is geen probleem, maar bij een hoger voltage kunnen zich grote problemen voordoen. Let er bij een vervangende adapter dus altijd op dat het voltage overeenkomt met uw vorige adapter. Klik hier voor aanvullende informatie over het voltage van uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter.

Stroomsterkte

Deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter kan maximaal 4,74A. Hiermee is deze uitermate geschikt voor uw Fujitsu Siemens laptop. Het is verstandig om in veel gevallen een adapter aan te schaffen met minimaal dezelfde stroomsterkte (A) als uw originele Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter. Hoe hoger de stroomsterkte van uw vervangende adapter, hoe minder snel deze zal slijten.

Uw notebook ontzien

Deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter is compatibel met de modernste Fujitsu Siemens laptops. Met de nieuwste chipsets en stroomprogramma's kan de premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter uw Fujitsu Siemens laptop probleemloos laden.

Met een spanning van 19 volt en een stroomsterkte van 4,74 ampère is deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter perfect afgestemd op uw Fujitsu Siemens laptop en de voordeligste keuze.

Deze adapter is geschikt voor uw Fujitsu Siemens Lifebook A512.
Compatibel partnummer PDT194745525.

JaNee