Fujitsu Siemens Lifebook adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Fujitsu Siemens Lifebook adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Fujitsu Siemens Lifebook. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Fujitsu Siemens Lifebook adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Fujitsu Siemens Lifebook model nummer vinden


Om de juiste Fujitsu Siemens Lifebook adapter te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Fujitsu Siemens Lifebook laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Een bestelling van een Fujitsu Siemens Lifebook adapter op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw Fujitsu Siemens Lifebook adapter


U heeft bij 123adapter.nl recht op 12 maanden garantie en op 1 maand uitproberen. Binnen de 12 maanden heeft u recht op een vervangend product indien er een onvoorzien defect optreedt. Binnen 1 maand kunt u het product zonder opgave van reden retourneren. Voor aanvullende informatie kunt u de links in de footer "Retourneren" of "Garantie" volgen.


Aanvullende vragen


Kunt u uw Fujitsu Siemens Lifebook adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee