Fujitsu Siemens Lifebook A512 Laptop premium adapter 90W

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 29,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

PFU20455525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

20V

Max. stroomsterkte

4,5A

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Notebook premium lader

Zoekt u een premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter die specifiek gemaakt is voor uw Fujitsu Siemens ? Bij 123adapter.nl bent u aan het juiste adres. 123adapter.nl geeft u de garantie van een Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter die past bij uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 laptop voorzien van de juiste chipset en stroomprogramma's.

Tipsize

Het is belangrijk om de tip van uw oude Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter te vergelijken met de tip van de Fujitsu Siemens Lifebook A512 het betreft hier de volgende plugsize: 5,5 mm * 2,5 mm. Fujitsu Siemens laptops komen met verschillende adapters en plug maten. Het is dus zaak dat deze plug overeenkomt, zodat u geen problemen ondervindt bij het aansluiten van deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter op uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 laptop.

Laptop adapter netsnoer

Veel mensen hebben nog een netsnoer van hun oude Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter in bezit. Zij vinden het zonde te betalen voor een onderdeel dat ze al hebben. Daarom leveren wij deze niet standaard bij. Wilt u tóch een netsnoer bestellen, dan kan dat natuurlijk!

Let hierbij wel op of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. De meeste Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Klik hiervoor extra informatie met betrekking tot netsnoeren.

Garantieregeling

Wij bieden 5 jaar garantie op deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter. Mochten er onverhoopt op enig moment problemen zijn met het product kunt u contact met ons opnemen voor de garantieregeling. Is de premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter buiten uw schuld kapot geraakt heeft u recht op een vervangende lader. Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar de pagina over garantie.

Adapter spanning

Deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter is een 20 volt adapter. Het voltage moet ook gelijk zijn aan het voltage van de laptop en vorige adapter. Wanneer er een verschil is van 0,5 v is dat geen enkel probleem. Bij een hoger verschil in voltage kunnen zich wel grote problemen voordoen en bestaat de kans dat uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 laptop schade oploopt en dat moet u voorkomen. Kortom: een vervangende Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter moet dus een gelijk of maximaal 0,5 v verschil hebben met uw vorige adapter en Fujitsu Siemens notebook.

Klik hier voor aanvullende informatie inzake het voltage van de Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter.

Adapter stroomsterkte

Het ampèrage van uw Fujitsu Siemens adapter kunt u terugvinden op de sticker aan de onderkant van de adapter. Deze waarde geeft aan wat de stroomsterkte is van uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter. Deze waarde mag altijd hoger zijn dan het huidige maar nooit lager.

In veel gevallen is het beter om een zwaardere variant te nemen in plaats van een Fujitsu Siemens adapter met het huidige ampèrage. Het prijs verschil is vaak minimaal, maar de levensduur gaat vaak vele malen omhoog. Bij een te laag ampèrage kan de adapter vaak niet aan de energievraag voldoen waardoor deze doorbrandt. Mocht u het ampèrage niet kunnen vinden op uw huidige adapter. Kijk dan hier voor uitgebreide uitleg over het adapter ampèrage.

Duurzaam gebruik

Door het geavanceerde stroomschema en de beveiligde chipset waarmee deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter is voorzien is het volkomen veilig de adapter te gebruiken en zal uw laptop te allen tijde stabiel worden opgeladen. Ook als reserve lader voor thuis of op de werkplek is deze premium Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter een uitstekende oplossing!

Deze adapter is geschikt voor uw Fujitsu Siemens Lifebook A512.
Compatibel partnummer PFU20455525.

JaNee