HP 10-p Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP 10-p Series adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP 10-p Series adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP 10-p Series. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP 10-p Series model nummer vinden


In veel gevallen is een laptop voorzien van een sticker met modelnummer. Deze kunt u terugvinden aan de onderkant van de laptop. Het nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No. Kunt u het nummer van uw HP 10-p Series niet vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes te openen en in het accuvak kijken. Vaak staat hier ook het modelnummer vermeld. Aan de hand van dit nummer kunt u uw HP 10-p Series adapter vinden.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw HP 10-p Series adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw HP 10-p Series adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke HP 10-p Series adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw HP 10-p Series adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee