HP 10 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP 10 Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de HP 10 Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de HP 10 Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw HP 10 Series model nummer vinden


Het modelnummer van uw HP 10 Series vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de HP 10 Series adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP 10 Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP 10 Series adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke HP 10 Series adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw HP 10 Series adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee