HP HDX X18 Series accu

Selecteer uw type laptop:


Uw HP HDX X18 Series accu vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP HDX X18 Series accu te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP HDX X18 Series. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP HDX X18 Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw HP HDX X18 Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw HP HDX X18 Series accu te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw HP HDX X18 Series accu nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP HDX X18 Series accu


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw HP HDX X18 Series accu niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee