HP HDX accu

Selecteer uw type laptop:


Uw HP HDX accu vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de HP HDX. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de HP HDX accu dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw HP HDX model nummer vinden


Om de juiste HP HDX accu te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw HP HDX laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP HDX accu nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP HDX accu


Alle producten op 123adapter.nl zijn voorzien van 12 maanden garantie. Binnen deze tijd heeft u bij interne schade recht op een vervangend product. U heeft tevens 30 dagen de tijd om uw HP HDX accu uit te proberen en zonder opgave van reden te retourneren. Indien u hiervan gebruikt maakt, heeft u recht op terugstorting van het gehele aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Onze medewerkers staan u graag te woord met informatie of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30, 7 dagen per week. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@123adapter.nl.


JaNee