Fujitsu Siemens Lifebook A512 Laptop autolader

Kies je voor een Sygnosis autolader, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis autolader heeft u voor de beste prijs de juiste autolader in huis. De laptop autolader is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 29,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

VAUTODT194745525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Auto adapter

De laptop meenemen in de auto? Geen probleem, Viadennis maakt het mogelijk met deze scherpgeprijsde Fujitsu Siemens Lifebook A512 auto adapter! Perfect voor zakelijk gebruik onderweg of als u met de auto op vakantie gaat. Ook in de boot is deze 12V Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter bijzonder geschikt.

Tip size

Het is belangrijk om de plug van uw oude Fujitsu Siemens Lifebook A512 adapter te vergelijken met de plug van de Fujitsu Siemens Lifebook A512 autolader; het betreft hier de volgende plugsize: 5,5 mm * 2,5 mm. De afmeting dient gelijk te zijn aan de afmeting van uw normale adapter, op deze manier ondervindt u geen problemen bij het aansluiten van uw autolader op uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 laptop.

Autolader aansluiten

Zoals op de foto te zien is, kan deze Fujitsu Siemens Lifebook A512 auto adapter zeer gemakkelijk aangesloten worden in uw auto, vrachtauto (mits 12 volt), of boot. Het voltage wordt van 12 naar 19 omgezet. Voor vrachtauto's geldt wel dat deze Fujitsu Siemens Lifebook A512 autolader helaas niet geschikt is voor 24 volt aansluitingen.

Garantie autolader

Wij geven standaard een jaar garantie op al onze Fujitsu Siemens Lifebook A512 autoladers, en dat geldt uiteraard ook voor deze autolader. Mocht er binnen de garantieperiode van 12 maanden een mechanisch defect optreden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kan bepaald worden of de Fujitsu Siemens Lifebook A512 autolader opgestuurd moet worden en of er eventueel een vervangend exemplaar ter garantie aangeboden kan worden.

Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd op onze garantie en retourneren pagina terecht.

Adapter voltage

De Fujitsu Siemens Lifebook A512 autolader levert 19 volt. Belangrijk is dat het voltage gelijk is met het voltage van uw normale Fujitsu Siemens adapter en uw Fujitsu Siemens laptop. Dit voltage staat los van de 12 volt die de aansluiting in uw auto levert. De autolader zet 12 volt om naar 19 volt, zodat deze uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 laptop kan laden.

Stroomsterkte autolader

De Fujitsu Siemens Lifebook A512 autolader voor Fujitsu Siemens laptops levert maximaal 4,74A tegen 19V. Deze stroomsterkte in ampère (A) geeft de maximale stroomsterkte aan. Heeft uw laptop minder maximale stroomsterkte nodig dan is dit geen probleem. De stroomsterkte is uitsluitend een indicatie van maximaal vermogen. Het is daarom niet schadelijk en zelfs aan te raden om een Fujitsu Siemens Lifebook A512 lader met een hogere stroomsterkte aan te schaffen.

Indien u aanvullende informatie wilt over stroomsterkte van Fujitsu Siemens Lifebook A512 laders en laptop, dan kunt u via deze link meer lezen.

Langer gebruik van laptop en accu

Deze Fujitsu Siemens Lifebook A512 autolader is ontworpen om zowel de adapter, accu als laptop te sparen. Door middel van aangepaste stroomschema's wordt uw accu ontzien en gaat deze langer mee. Om uw laptop en uw Fujitsu Siemens Lifebook A512 accu zo lang mogelijk te kunnen gebruiken is deze autolader de perfecte oplossing!

Deze autolader is geschikt voor uw Fujitsu Siemens Lifebook A512.
Compatibel partnummer VAUTODT194745525.

JaNee