Medion Akoya E3213 Laptop adapter 36W

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 19,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAS1233515

Vermogen

36W

Plugmaat

3,5 mm * 1,35 mm

Spanning

12V

Max. stroomsterkte

3A

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Laptop adapter

Deze Medion Akoya E3213 adapter zorgt ervoor dat uw Medion laptop van stroom wordt voorzien en uw accu ten alle tijde correct wordt opgeladen. Een nieuwe adapter nodig? Dan bent u hiermee uit de brand. Op zoek naar een reserve adapter, zodat u op meerdere plekken kunt werken? Ook daarvoor is deze adapter uitermate geschikt. Medion Akoya E3213 laptop adapters worden ook wel voeding, lader, oplader of adaptor genoemd.

Met deze Medion Akoya E3213 adapter haalt u gegarandeerd de best geschikte adapter voor uw Medion laptop in huis en bent u verzekerd voor de beste prijs kwaliteit verhouding voor uw Medion .

123Adapter.nl levert altijd de juiste voeding voor uw notebook. Momenteel hebben wij ruim 60.000 adapters voorradig. Bij ons krijgt u altijd de correcte voeding voor uw Medion model .

Onze Medion Akoya E3213 model adapter voldoet aan de strengste Europese eisen, ze zijn ten alle tijde CE, Nom, CulUs, GS en SafetyMark gecertificeerd.

Plug adapter

De Medion Akoya E3213 adapter heeft een plug van de volgende afmeting: 3,5 mm * 1,35 mm. De plug is het laatste gedeelte van het snoer en is tevens de aansluiting met de Medion laptop. Wij hebben de juiste plug al bij uw Medion Akoya E3213 gezocht. Zo weet u zeker dat deze adapter past op uw laptop.

Mocht u toch twijfelen over uw Medion Akoya E3213 adapter aansluiting kunt u contact opnemen met 058 845 60 20 of info@123adapter.nl voor aanvullende informatie over de afmetingen.

Netsnoeren

Er zit standaard geen netsnoer bij onze Medion Akoya E3213 adapters, dit omdat herhaaldelijk is gebleken is dat de meeste mensen het netsnoer van de oude Medion Akoya E3213 adapter nog bezitten. Mocht u dit niet meer hebben, dan kunt u later in het afrekenproces aangeven dat u alsnog een netsnoer erbij wilt hebben.

Er zijn twee soorten netsnoeren, de eerste is tweepolig (en ongeaard), maar de meest voorkomende is het driepolige netsnoer (ofwel geaarde 'Mickey Mouse' netsnoer, vanwege de vorm). De meeste Medion Akoya E3213 adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl sommige oudere adapters in bepaalde gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken. Bestelt u een netsnoer bij een adapter? Dan zorgen wij altijd voor een passend snoer.

Klik hier voor extra informatie met betrekking tot netsnoeren.

Garantie adapter

Bij 123adapter.nl hanteren wij altijd een ruime en schappelijke garantieafhendling. De exacte garantietermijn voor uw Medion Akoya E3213 adapter vindt u bovenaan de pagina bij de specificaties van deze adapter.

Mocht uw Medion Akoya E3213 laptop adapter binnen de garantieperiode onverwacht kapot gaan dan hebben wij een uitgebreid RMA en customer care programma zodat u snel de Medion laptop weer kan gebruiken.

Laptop adapter voltage

Deze adapter levert een spanning van 12V. Dit voltage dient gelijk zijn aan het voltage van uw Medion Akoya E3213 laptop of uw vorige adapter. Een verschil tot 1,5 v is geen probleem, maar bij een hoger voltage kunnen zich grote problemen voordoen.

Wanneer u een nieuwe Medion Akoya E3213 oplader of adapter koopt is het van belang dat de spanning klopt. Hoewel wij alle adapters en laptops controleren, raden we aan bij een vervangende adapter altijd te controleren of de spanning (V) overeenkomt met uw vorige adapter.

Stroomsterkte

Deze Medion Akoya E3213 adapter levert een stroomsterkte van 3A. Let op het volgende: dit mag altijd hoger zijn dan de stroomsterkte van uw huidige adapter en de stroomsterkte van uw Medion Akoya E3213 laptop. Het mag echter nooit lager zijn dan de stroomsterkte die staat aangegeven op uw Medion laptop! Een Medion Akoya E3213 adapter met een te lage stroomsterkte kan niet genoeg vermogen leveren waardoor deze overbelast raakt. Hierdoor kan de Medion adapter defect raken.

Klik hier voor aanvullende informatie betreffende het ampèrage van uw Medion Akoya E3213 adapter.

Ontzie uw accu en notebook

Voor optimale systeemprestaties en behoud van uw Medion notebook accu maakt u met deze Medion Akoya E3213 adapter de juiste keuze. Deze adapter biedt de notebook de gestabiliseerde spanning waar hij om vraagt. Voor langdurig en prettig gebruik van uw Medion Akoya E3213 laptop heeft u hiermee de juiste combinatie van spanningsbeveiligingen en het lichtnet en zal uw Medion Akoya E3213 adapter optimaal presteren.

Deze adapter is geschikt voor uw Medion Akoya E3213.
Compatibel partnummer VAS1233515.

JaNee