Medion Akoya adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Medion Akoya adapter vinden


U ziet in de bovenstaande lijst alle subtypes van de Medion Akoya. U kunt hier uw type selecteren om zo eenvoudig de adapter te vinden die u zoekt. Bij series kunt u van de eerste of de eerste twee getallen uitgaan. Zo hoort bijvoorbeeld een 5715 tot de 5700 series, of indien deze niet bestaat, tot de 5000 series.


Uw Medion Akoya model nummer vinden


U vindt het model nummer van uw Medion Akoya meestal op een sticker aan de onderkant van de laptop. Deze sticker geeft het exacte modelnummer aan, meestal voorafgaand door Model: of Model No:. Dit model nummer kunt u gebruiken om de juiste Medion Akoya adapter in de bovenstaande lijst te selecteren. Is de sticker niet aanwezig of niet leesbaar, dan kunt u kijken of onder de accu in het accuvak uw model staat aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Medion Akoya adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Medion Akoya adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Medion Akoya adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Aanvullende informatie over uw Medion Akoya adapter kunt u eenvoudig opvragen door een mail te sturen naar info@123adapter.nl. Daarnaast zijn we telefonisch tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020. Onze medewerkers staan u graag te woord.


JaNee