Acer Aspire One AO756 Laptop adapter 90W

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 19,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

VAC194745517

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 1,7 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Notebook adapter

De getoonde Acer Aspire One AO756 adapter is de best passende adapter voor uw Acer Aspire One AO756 laptop. Wij verkopen alleen adapters die specifiek gemaakt zijn voor uw Acer . In onze webshop vindt u dus geen universele adapters met verschillende aansluitingen. Bij ons heeft u dus gegarandeerd de beste Acer Aspire One AO756 adapter voor uw Acer laptop.

U bekijkt nu de best passende adapter uit ons assortiment voor de Acer Aspire One AO756 laptop. Met de juiste specificaties, snelle verzending en ruime garantie hoeft u niet langer te zoeken maar kunt u gerust deze Acer Aspire One AO756 adapter bestellen.

Tip size

De bovenstaande Acer Aspire One AO756 adapter heeft een plug met de afmetingen: 5,5 mm * 1,7 mm. Dit is de plug die in uw Acer laptop gaat. Wij hebben al de juiste plug geselecteerd die in uw laptop past. U kunt deze adapter dus gerust bestellen.

U kunt de afmeting ook controleren door uw huidige plug op te meten. Het is zeer belangrijk dat deze plug dezelfde afmeting heeft als die van uw huidige Acer Aspire One AO756 adapter. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u met ons contact opnemen op 058 845 60 20 of info@123adapter.nl.

Stroom snoer

Belangrijk om rekening te houden met het feit dat wij geen netsnoer meeleveren bij deze Acer Aspire One AO756 adapter. Wanneer u toch een netsnoer wilt bestellen kunt u dit verderop in de bestelling aangeven.

Of het nu om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat - indien u een netsnoer meebesteld leveren wij altijd het passende snoer. Onze adapters gebruiken doorgaans een driepolig, geaard netsnoer, howel sommige premium een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Meer informatie over netsnoeren vindt u via deze link.

Ruime garantieregeling

Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze Acer Aspire One AO756 adapters om die reden bieden we een ruime en schappelijke garantie op al onze producten. Als binnen de garantieperiode uw Acer Aspire One AO756 adapter kapot gaat (buiten uw schuld om), heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw Acer laptop. Voor meer informatie over de garantie kunt u terecht op de pagina's over dit onderwerp.

Adapter spanning

De spanning van de Acer Aspire One AO756 adapter - uitgedrukt in V - dient overeen te komen met uw huidige adapter van uw Acer laptop. De spanning kunt u vaak ook vinden op de onderkant van uw laptop bij de input.

Het kan zijn dat de spanning tot 1,5 Volt verschilt van uw oude adapter. Dit is geen probleem en valt binnen de acceptabele marge. Mocht dit verschil groter zijn kunnen er problemen voordoen. Dit is dus niet aan te raden en kan in sommige gevallen schade aanrichten aan uw Acer Aspire One AO756 laptop.

Mocht u meer informatie willen over het voltage van uw Acer Aspire One AO756 adapter, kijk dan op deze pagina. Onze klantenservice kan u ook meer vertellen en is te bereiken op 058 - 845 60 20 en info@123adapter.nl.

Stroomsterkte adapter

Deze adapter voor Acer laptops levert 4,74 ampère. Dit geeft de maximale stroomsterkte van de Acer Aspire One AO756 adapter aan. Dit mag altijd hoger zijn dan de stroomsterkte van uw huidige adapter en/of de stroomsterkte in ampèredie uw laptop nodig heeft. Het mag echter nooit lager zijn dan de stroomsterkte van uw Acer laptop. Een adapter met een lagere maximale stroomsterkte kan niet genoeg vermogen leveren waardoor deze oververhit raakt en defect kan raken.

Voor aanvullende informatie kunt u terecht op onze pagina over de stroomsterkte van uw Acer Aspire One AO756 laptop adapter..

Duurzaam

Deze Acer Aspire One AO756 adapter staat garant voor optimale prestaties van uw Acer systeem en behoud van uw notebook accu. Deze laptop adapter stuurt de gestabiliseerde spanning waar uw Acer laptop om vraagt. Samen met de spanningsbeveiliging voor het lichtnet, zorgt deze adapter ervoor dat uw Acer laptop optimaal presteert en daardoor is duurzaam gebruik van de Acer Aspire One AO756 adapter gegarandeerd.

Deze adapter is geschikt voor uw Acer Aspire One AO756.
Compatibel partnummer VAC194745517.

JaNee