Acer Aspire One adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire One adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Acer Aspire One. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Acer Aspire One adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Acer Aspire One model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Acer Aspire One adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Acer Aspire One aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Een bestelling van een Acer Aspire One adapter op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire One adapter


U heeft bij 123adapter.nl recht op 12 maanden garantie en op 1 maand uitproberen. Binnen de 12 maanden heeft u recht op een vervangend product indien er een onvoorzien defect optreedt. Binnen 1 maand kunt u het product zonder opgave van reden retourneren. Voor aanvullende informatie kunt u de links in de footer "Retourneren" of "Garantie" volgen.


Aanvullende vragen


Onze medewerkers staan u graag te woord met informatie of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30, 7 dagen per week. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@123adapter.nl.


JaNee