Acer Aspire One A110X Laptop adapter 65W

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 18,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAC193425517

Vermogen

65W

Plugmaat

5,5 mm * 1,7 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

3,42A

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Adapter

Deze Acer Aspire One A110X adapter is spefiek ontworpen voor Acer laptops. Met een perfect passende plug en een passend vermogen haalt u hiermee de perfecte vervanging van uw originele Acer Aspire One A110X adapter in huis.

Bij 123adapter.nl verkopen wij geen universele laptop adapters maar adapters op maat. Onze adapters zijn specifiek gemaakt voor uw model. Daarmee bent u verzekerd van een adapter die u met een gerust hart kunt aansluiten op uw Acer laptop. Tevens is de Acer Aspire One A110X adapter voorzien van de juiste hardware zodat deze optimale systeemprestaties van uw laptop garandeert.

Plug vorm

De solide connector van deze Acer Aspire One A110X adapter past perfect in uw laptop. Deze Acer Aspire One A110X adapter is uiterst zuinig in stroomverbruik. Deze adapter heeft een product specifieke plug van 5,5 mm * 1,7 mm, zodat hij perfect past in uw Acer laptop.

In tegenstelling tot universele opladers die u bij veel andere aanbieders vindt, is deze adapter specifiek ontworpen voor uw laptop. Dit betekent dat de plug op maat is gemaakt en daardoor altijd uitstekend op uw laptop past.

Laptop adapter netsnoer

Heeft u het netsnoer van uw oude Acer Aspire One A110X adapter nog in bezit? Dan betaalt u bij 123adapter.nl niet voor een netsnoer dat u niet gebruikt. Wilt u tóch een netsnoer bestellen, dan kan dat natuurlijk! Aan het eind van het afrekenproces kunt u een netsnoer aan uw bestelling toevoegen.

Of het nou om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat - wij leveren altijd het passende netsnoer als u aangeeft één bij te willen bestellen. De meeste Acer Aspire One A110X adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Klik hiervoor extra informatie met betrekking tot Acer Aspire One A110X adapter netsnoeren.

Ruime garantieregeling

Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze Acer Aspire One A110X adapters om die reden bieden we een ruime en schappelijke garantie op al onze producten. Als binnen de garantieperiode uw Acer Aspire One A110X adapter kapot gaat (buiten uw schuld om), heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw Acer laptop. Voor meer informatie over de garantie kunt u terecht op de pagina's over dit onderwerp.

Spanning (volt)

Deze Acer Aspire One A110X adapter levert een spanning van 19 volt. Deze spanning dient gelijk te zijn aan de spanning van uw laptop of uw vorige Acer Aspire One A110X adapter. Een verschil van 0,5 v is geen probleem, maar bij een hoger verschil in spanning kunnen zich problemen voordoen en kan uw Acer laptop schade oplopen. Let er bij een vervangende adapter dus altijd op dat de spanning overeenkomt met uw vorige Acer Aspire One A110X adapter en uw Acer notebook. Het gaat altijd om de output spanning van uw oude adapter en de input spanning van uw laptop.

Klik hier voor aanvullende informatie betreffende het voltage van uw Acer Aspire One A110X adapter.

Stroomsterkte (Ampère)

Deze Acer Aspire One A110X adapter kan maximaal 3,42 ampère leveren. Hiermee is deze uitermate geschikt voor uw Acer laptop. Het is verstandig om in veel gevallen een adapter aan te schaffen met een hogere stroomsterkte (aangegeven in A of ampère) dan uw premium Acer adapter. Hoe hoger de stroomsterkte van uw vervangende Acer Aspire One A110X adapter, hoe minder snel deze zal slijten.

Spaar uw laptop!

De bovenstaande Acer Aspire One A110X adapter is ontworpen voor optimale prestaties van uw Acer laptop. Doordat deze Acer adapter is voorzien van een gestabiliseerde uitgangsspanning zal dit de kans op storing sterk verminderen.

Deze adapter voldoet aan de Europese CE en RohS normen voor veiligheid en beperking van gevaarlijke stoffen in elektronische onderdelen.

Kortom - deze adapter is de beste oplossing voor uw Acer laptop! Wij leveren daarom ook al onze adapters met ruime garantie en de best mogelijke ondersteuning.

Deze adapter is geschikt voor uw Acer Aspire One A110X.
Compatibel partnummer VAC193425517.

JaNee