Acer Aspire One ZE6 Laptop accu 49Wh

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 29,95

Leverbaar binnen 2 werkdagen.

Specificaties

Model

VAAC_ASP_ONE_D255_W

Capaciteit

4400mAh

Spanning

10,8 - 11,1V

Vermogen

49Wh

Technologie

Lithium-ion (li-ion)

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Notebook accu

Deze Acer Aspire One ZE6 replacement accu voor uw Acer notebook is 100% hoogwaardig en uitvoerig getest. Daarom is de accu compatibel met uw Acer en is deze kwalitatief minstens gelijkwaardig aan de premium accu.

U kunt de Acer Aspire One ZE6 accu dan ook met een gerust hart gebruiken in uw Acer . De accu levert een spanning van 10,8 - 11,1V en heeft een capaciteit van 4400mAh.

Partnummer

Op elke Acer Aspire One ZE6 accu vindt u een partnummer, of spare nummerOnderaan deze pagina vindt u alle Acer partnummers waar deze Acer Aspire One ZE6 accu compatibel mee is. Staat het partnummer van uw huidige Acer Aspire One ZE6 accu hier, dan weet u zeker dat dit de juiste accu is.

Voor aanvullende informatie over het partnummer van uw Acer Aspire One ZE6 accu en waar u deze kunt vinden op uw accu, kunt u terecht op onze pagina over accu partnummers.

Gebruikstips

De cellen in deze Acer Aspire One ZE6 accu gebruiken de modernste Lithium-Ion (Li-Ion) technologie. Dit betekent dat het niet langer nodig is de Acer Aspire One ZE6 accu helemaal leeg te laten lopen en vol te laden, de accu kan op elk moment geladen worden en van de stroom gehaald worden. Er is geen sprake van het geheugen effect dat optrad bij oudere Acer Aspire One ZE6 accu modellen.

Wanneer u uw Acer Aspire One ZE6 laptop van plan bent langere tijd niet te gebruiken, raden wij u aan de accu te laden naar ca. 40% en de accu uit de laptop te verwijderen. Vervolgens kunt u de Acer Aspire One ZE6 accu ergens koel bewaren. Hierdoor slijt de accu aanzienlijk minder snel dan in een warme omgeving. Laat vooral de Acer Aspire One ZE6 accu bij weinig gebruik niet onder de 10%, in dat geval slijt de accu zeer snel.

Garantie op uw accu

Wij leveren deze Acer Aspire One ZE6 accu met 52 weken volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een probleem optreden (buiten uw schuld), dan zorgen wij voor een goed werkende accu.

Wij zijn verzekerd van de kwaliteit van deze Acer Aspire One ZE6 accu om die reden geven wij ook deze uitgebreide garantie. Wij proberen altijd producten te leveren die gelijkwaardig of waar mogelijk beter dan het origineel. U bent om die reden altijd bij ons aan het juiste adres voor producten voor uw Acer Aspire One ZE6 laptop.

Accu spanning

De getoonde accu voor uw Acer laptop heeft een spanning van 10,8 - 11,1. Voor een goede werking van de Acer Aspire One ZE6 accu is belangrijk dat de spanning van uw huidige accu overeenkomt met de getoonde accu. Het kan voorkomen dat er een klein verschil zit in het voltage, dit mag maximaal 0,5 Volt zijn.

Mocht u niet zeker zijn van uw zaak, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via het volgende telefoonnummer: 058 - 845 6020.

Milliampère-uur

Het ampère-uur getal geeft de capaciteit aan van deze Acer Aspire One ZE6 accu. De getoonde accu heeft een capaciteit van 4400mAh. Hoe hoger het getal, hoe langer u gebruik kunt maken van uw Acer laptop zonder deze te hoeven laden.

Deze capaciteit heeft niets te maken met geschiktheid voor uw Acer laptop. Het getal is alleen een indicatie voor het vermogen. Wel kan het voorkomen dat bij een hoger getal dan de huidige, de vorm van de Acer Aspire One ZE6 accu verschilt. Deze zou groter kunnen zijn dan de huidige accu van uw Acer Aspire One ZE6 laptop.

Accu duurzaamheid

Deze Acer Aspire One ZE6 accu's zijn voorzien van hoogwaardige lithium-ion cellen. De moderne lihtium-ion technologie garandeert dat uw Acer Aspire One ZE6 accu (mits juist gebruikt en goed onderhouden) lang mee kan. Bovendien hebben li-ion accu's een uitstekende gewicht tot energie ratio waardoor ze zeer geschikt zijn voor laptops.

Natuurlijk zijn er wel factoren die de levensduur van uw Acer Aspire One ZE6 accu kunnen beinvloeden. Zo is het zaak de accu niet teveel aan hoge omgevingstemperaturen bloot te stellen. Ook is het af te raden de Acer Aspire One ZE6 accu te veel leeg te laten lopen. Tevens is het belangrijk als u een tijdje weg gaat, of op vakantie, en u gebruikt de Acer Aspire One ZE6 accu niet, deze minstens voor de helft op te laden en koel en droog te bewaren.

Deze accu is geschikt voor uw Acer Aspire One ZE6.
Compatibel partnummer VAAC_ASP_ONE_D255_W.

JaNee