Acer Aspire One ZE6 Laptop accu 49Wh

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 34,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAAC_ASP_ONE_D255_52

Capaciteit

4400mAh

Spanning

10,8 - 11,1V

Vermogen

49Wh

Technologie

Lithium-ion (li-ion)

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Batterij

De Acer Aspire One ZE6 accu is geschikt voor verschillende Acer laptops en notebooks. Deze Acer accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Wilt u de beste kwaliteit replacement accu voor uw Acer Aspire One ZE6 laptop? Dan is de Acer Aspire One ZE6 accu de beste keus! De accu levert 4400m milliampère-uur (mAh) tegen 10,8 - 11,1 volt (V) en is speciaal gemaakt voor de Acer Aspire One ZE6 laptop.

Spare- en part nummer

Op elke Acer Aspire One ZE6 accu vindt u het part- of sparenummer. Dit nummer kan overeen te komen met uw huidige Acer Aspire One ZE6 accu maar er zijn meerdere varianten voor dezelfde laptop. Er kan dus in sommige gevallen een afwijkend nummer op staan. Wij hebben alle variaties en laptop modellen gekoppeld waardoor u gerust deze accu bestellen voor uw Acer Aspire One ZE6 laptop.

hier voor meer uitleg over partnummers en waar u deze kunt vinden.

Gebruik accu

Deze Acer Aspire One ZE6 replacement accu is voorzien van de nieuwste technologie en chipsets. De moderne lithium-ion technologie heeft zeer veel voordelen ten opzichte van de oudere NiCad accu's. Zo hoeft u bij een li-ion Acer Aspire One ZE6 replacement accu niet eens in de zoveel tijd de accu leeg te laten lopen, iets wat bij de NiCad accu's nog wel aan te raden was. De li-ion Acer Aspire One ZE6 replacement accu vergt veel minder onderhoud, maar levert wel dezelfde uitstekende prestaties.

De lithium-ion accu's zijn tevens veel lichter en lader veel sneller op dan oudere techologiën. Daarom is deze technologie zeer geschikt voor laptops en zorgen ze er voor dat laptops steeds lichter en dunner uitegevoerd kunnen worden.

Garantie op uw accu

Wij leveren deze Acer Aspire One ZE6 accu met 52 weken volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een probleem optreden (buiten uw schuld), dan zorgen wij voor een goed werkende accu.

Wij zijn verzekerd van de kwaliteit van deze Acer Aspire One ZE6 accu om die reden geven wij ook deze uitgebreide garantie. Wij proberen altijd producten te leveren die gelijkwaardig of waar mogelijk beter dan het origineel. U bent om die reden altijd bij ons aan het juiste adres voor producten voor uw Acer Aspire One ZE6 laptop.

Voltage van uw accu

Deze Acer Aspire One ZE6 accu levert 10,8 - 11,1 volt. Dit geeft de spanning aan die de accu levert. Soms is dit afwijkend van uw premium accu. In veel gevallen is dit niet erg, maar het kan in sommige gevallen wel voor problemen zorgen. Dit hangt echter van uw exacte laptop type af.

Wijkt het voltage van uw huidige Acer Aspire One ZE6 accu meer dan 0,5 volt af van 10,8 - 11,1? Dan raden wij u aan contact op te nemen met ons op 058 - 845 60 20 zodat wij u persoonlijk advies kunnen geven.

Accu milliampèrage-uur

De Acer Aspire One ZE6 accu levert een capaciteit van 4400m milliampère-uur. Ampère-uur van een Acer Aspire One ZE6 accu is de duur dat de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat u uw Acer Aspire One ZE6 laptop langer kunt gebruiken zonder deze op te laden.

Een accu met een hoger of lager milliampère-uur betekent uitsluitend dat de Acer Aspire One ZE6 accu een andere stand-by duur heeft dan uw vorige en kan dus gewoon gebruikt worden. Indien u een Acer Aspire One ZE6 accu met een aanzienlijk hoger mAh aanschaft, is deze vaak groter van formaat en steekt in veel gevallen uit. Dit betekent dat uw Acer Aspire One ZE6 laptop omhoog komt op het punt waar de accu in de laptop zit.

Duurzame cellen

De Samsung cellen in deze Acer Aspire One ZE6 accu zijn moderne Li-Ion cellen. Deze cellen zijn betrouwbaarder en beter bestand tegen slijtage dan oudere Acer accu's.

Tevens hebben deze moderne cellen geen last meer van een geheugen. De Acer Aspire One ZE6 accu kan op elk moment geladen of ontladen worden zonder dat dit nadelige gevolgen kan hebben voor de accu of Acer laptop.

Deze accu is geschikt voor uw Acer Aspire One ZE6.
Compatibel partnummer VAAC_ASP_ONE_D255_52.

JaNee