Toshiba Satellite C70D adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Toshiba Satellite C70D adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de Toshiba Satellite C70D. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de Toshiba Satellite C70D adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw Toshiba Satellite C70D model nummer vinden


Het modelnummer van uw Toshiba Satellite C70D vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Toshiba Satellite C70D adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Een bestelling van een Toshiba Satellite C70D adapter op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw Toshiba Satellite C70D adapter


U heeft 12 maanden volledige garantie op alle producten die u aanschaft op 123adapter.nl. Mocht uw product buiten uw toedoen om defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om het product uit te proberen en te retourneren mocht deze niet aan uw wensen voldoen. Lees hierover meer via Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Onze medewerkers staan u graag te woord met informatie of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30, 7 dagen per week. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@123adapter.nl.


JaNee