Toshiba Satellite C55 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Toshiba Satellite C55 adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de Toshiba Satellite C55. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de Toshiba Satellite C55 adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw Toshiba Satellite C55 model nummer vinden


Bij de meeste laptop modellen is het model nummer aangegeven op een sticker die u vindt op de onderzijde van de laptop. Deze sticker geeft het exacte nummer aan, in veel gevallen voorafgegaan door Model:. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie de juiste Toshiba Satellite C55 adapter vinden. Indien u de sticker niet kunt vinden kunt u de accu verwijderen en in het accuvak zoeken naar het model nummer.


Levering


Bestellingen op werkdagen voor 21:00 worden nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd. U ontvangt uw pakket in dat geval de volgende dag voor 21:00 aan de deur. Plaatst u uw bestelling in het weekend, dan ontvangt u de Toshiba Satellite C55 adapter de volgende dinsdag.


Garantie op uw Toshiba Satellite C55 adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Toshiba Satellite C55 adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw Toshiba Satellite C55 adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee