Toshiba Satellite Radius adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Toshiba Satellite Radius adapter vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de Toshiba Satellite Radius. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste Toshiba Satellite Radius adapter voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw Toshiba Satellite Radius model nummer vinden


Om de juiste Toshiba Satellite Radius adapter te bestellen, dient u eerst uw modelnummer te achterhalen. Dit vindt u op een sticker aan de onderzijde van de laptop. In veel gevallen staat er Model (No): voor. Kunt u dit nummer niet vinden? Dan kunt u onder de accu kijken in het accuvak van de laptop. Vaak staat hier het model van uw Toshiba Satellite Radius laptop. Met dit nummer vindt u eenvoudig en snel de juiste producten voor uw laptop.


Levering


Een bestelling van een Toshiba Satellite Radius adapter op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw Toshiba Satellite Radius adapter


U heeft 12 maanden volledige garantie op alle producten die u aanschaft op 123adapter.nl. Mocht uw product buiten uw toedoen om defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om het product uit te proberen en te retourneren mocht deze niet aan uw wensen voldoen. Lees hierover meer via Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Komt u er niet uit met uw Toshiba Satellite Radius adapter? Onze medewerkers staan u altijd graag te woord! We zijn 7 dagen per week te bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. U kunt ook mailen naar info@123adapter.nl - u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee