Uw Toshiba Libretto adapter vinden


In de bovenstaande lijst ziet u de modellen en series voor de Toshiba Libretto. Selecteer in deze lijst uw type om verder te komen om zo de juiste Toshiba Libretto adapter te vinden. Zijn deze ingedeeld in series? Dan selecteert u het meest overeenkomende getal van de serie. Als voorbeeld: Een dv6-1210ed behoort dus tot de dv6-1200 series.


Uw Toshiba Libretto model nummer vinden


Het modelnummer van uw Toshiba Libretto vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Toshiba Libretto adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Een bestelling van een Toshiba Libretto adapter op 123adapter.nl worden direct verwerkt en zo snel mogelijk verstuurd. Op werkdagen worden bestelling voor 21:00 nog verwerkt en de volgende dag geleverd. In weekenden geplaatste bestellingen ontvangt u op de volgende dinsdag.


Garantie op uw Toshiba Libretto adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Toshiba Libretto adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee