Uw Toshiba Kirabook adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Toshiba Kirabook. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Toshiba Kirabook adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Toshiba Kirabook model nummer vinden


Bij de meeste laptop modellen is het model nummer aangegeven op een sticker die u vindt op de onderzijde van de laptop. Deze sticker geeft het exacte nummer aan, in veel gevallen voorafgegaan door Model:. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie de juiste Toshiba Kirabook adapter vinden. Indien u de sticker niet kunt vinden kunt u de accu verwijderen en in het accuvak zoeken naar het model nummer.


Levering


Bestellingen op werkdagen voor 21:00 worden nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd. U ontvangt uw pakket in dat geval de volgende dag voor 21:00 aan de deur. Plaatst u uw bestelling in het weekend, dan ontvangt u de Toshiba Kirabook adapter de volgende dinsdag.


Garantie op uw Toshiba Kirabook adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Toshiba Kirabook adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Aanvullende informatie over uw Toshiba Kirabook adapter kunt u eenvoudig opvragen door een mail te sturen naar info@123adapter.nl. Daarnaast zijn we telefonisch tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020. Onze medewerkers staan u graag te woord.


JaNee