Uw Toshiba Equium U400 adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Toshiba Equium U400. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Toshiba Equium U400 adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Toshiba Equium U400 model nummer vinden


Uw Toshiba Equium U400 heeft een specifiek modelnummer aan de hand waarvan u kunt achterhalen welke producten geschikt zijn voor uw laptop. U vindt dit nummer op een sticker onderop de laptop. Is deze sticker niet aanwezig of niet meer leesbaar, dan kunt u onder de accu in het accuvak van de laptop kijken of het modelnummer hier staat aangeduid. Aan de hand van dit nummer vindt u op 123adapter.nl snel en eenvoudig uw Toshiba Equium U400 adapter.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw Toshiba Equium U400 adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw Toshiba Equium U400 adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Toshiba Equium U400 adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Kunt u uw Toshiba Equium U400 adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee