Sony Vaio SVF Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Sony Vaio SVF Series adapter vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de Sony Vaio SVF Series. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste Sony Vaio SVF Series adapter voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw Sony Vaio SVF Series model nummer vinden


U kunt het model van uw Sony Vaio SVF Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Sony Vaio SVF Series adapter.


Levering


Een Sony Vaio SVF Series adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw Sony Vaio SVF Series adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Sony Vaio SVF Series adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Aanvullende informatie over uw Sony Vaio SVF Series adapter kunt u eenvoudig opvragen door een mail te sturen naar info@123adapter.nl. Daarnaast zijn we telefonisch tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020. Onze medewerkers staan u graag te woord.


JaNee