Sony Vaio PCG 9 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Sony Vaio PCG 9 Series adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de Sony Vaio PCG 9 Series. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de Sony Vaio PCG 9 Series adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw Sony Vaio PCG 9 Series model nummer vinden


U kunt het model van uw Sony Vaio PCG 9 Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Sony Vaio PCG 9 Series adapter.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw Sony Vaio PCG 9 Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw Sony Vaio PCG 9 Series adapter


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Komt u er niet uit met uw Sony Vaio PCG 9 Series adapter? Onze medewerkers staan u altijd graag te woord! We zijn 7 dagen per week te bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. U kunt ook mailen naar info@123adapter.nl - u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee