Toshiba Tecra M3-S316 Laptop premium adapter 75W

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 23,95

Koop nu

Specificaties

Model

PTB1556330

Vermogen

75W

Plugmaat

6,3 mm * 3,0 mm

Spanning

15V

Max. stroomsterkte

5A

Kleur

Zwart

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Notebook adapter origineel

De getoonde premium Toshiba Tecra M3-S316 adapter is de best passende adapter voor uw Toshiba Tecra M3-S316 laptop. Wij verkopen alleen adapters die specifiek gemaakt zijn voor uw Toshiba . Dus geen universele adapters met verschillende aansluitingen. Bij ons heeft u dus gegarandeerd de beste Toshiba Tecra M3-S316 adapter voor uw laptop.

Tipsize

Het is belangrijk om de tip van uw oude Toshiba Tecra M3-S316 adapter te vergelijken met de tip van de Toshiba Tecra M3-S316 het betreft hier de volgende plugsize: 6,3 mm * 3,0 mm. Toshiba laptops komen met verschillende adapters en plug maten. Het is dus zaak dat deze plug overeenkomt, zodat u geen problemen ondervindt bij het aansluiten van deze premium Toshiba Tecra M3-S316 adapter op uw Toshiba Tecra M3-S316 laptop.

Netsnoer

Wij leveren standaard geen netsnoer bij onze premium Toshiba adapters omdat uit onze ervaring gebleken is dat de meeste mensen nog een netsnoer van een oude adapter in hun bezit hebben. Wilt u wel een netsnoer bijbestellen, dan kunt u dit aangeven op het moment dat u de adapter bestelt.

Let hierbij wel op of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. De meeste adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Via deze link vindt u extra informatie met betrekking tot netsnoeren.

Garantie laptop adapter

Alle Toshiba Tecra M3-S316 adapters worden geleverd met schappelijke garantieregeling. Wanneer u binnen de garantieperiode schade heeft aan uw Toshiba Tecra M3-S316 adapter (buiten uw schuld) dan heeft u altijd recht op een nieuw exemplaar! Voor aanvullende informatie over garantie en ruil kunt u terecht op de pagina retourneren en garantie.

Volt adapter

Deze premium Toshiba Tecra M3-S316 adapter levert 15 volt. Dit voltage dient gelijk te zijn aan het voltage van uw oude Toshiba adapter en uw Toshiba laptop.

In sommige gevallen levert Toshiba Tecra M3-S316 adapters met 0,5V hoger of lager uit. Dit is geen probleem en deze adapter is volledig compatibel met andere Toshiba adapters die 0,5V hoger of lager zijn.

Adapter stroomsterkte

Het ampèrage van uw Toshiba adapter kunt u terugvinden op de sticker aan de onderkant van de adapter. Deze waarde geeft aan wat de stroomsterkte is van uw Toshiba Tecra M3-S316 adapter. Deze waarde mag altijd hoger zijn dan het huidige maar nooit lager.

In veel gevallen is het beter om een zwaardere variant te nemen in plaats van een Toshiba adapter met het huidige ampèrage. Het prijs verschil is vaak minimaal, maar de levensduur gaat vaak vele malen omhoog. Bij een te laag ampèrage kan de adapter vaak niet aan de energievraag voldoen waardoor deze doorbrandt. Mocht u het ampèrage niet kunnen vinden op uw huidige adapter. Kijk dan hier voor uitgebreide uitleg over het adapter ampèrage.

Uw notebook ontzien

Deze premium Toshiba Tecra M3-S316 adapter is compatibel met de modernste Toshiba laptops. Met de nieuwste chipsets en stroomprogramma's kan de premium Toshiba Tecra M3-S316 adapter uw Toshiba laptop probleemloos laden.

Met een spanning van 15 volt en een stroomsterkte van 5 ampère is deze premium Toshiba Tecra M3-S316 adapter perfect afgestemd op uw Toshiba laptop en de voordeligste keuze.

Deze adapter is geschikt voor uw Toshiba Tecra M3-S316.
Compatibel partnummer PTB1556330.

JaNee