Medion MIM2180 Laptop premium adapter 90W

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 36,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

PDT194745525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Premium adapter notebook

Zoekt u de juiste oplossing voor uw Medion laptop? Bij 123adapter.nl vindt u de Medion MIM2180 adapter speciaal gemaakt voor uw model. Wilt u zichzelf verzekeren met een premium Medion MIM2180 adapter die u moeiteloos kunt aansluiten op uw Medion laptop? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze Medion MIM2180 adapters zijn niet alleen speciaal gemaakt voor uw notebook maar zijn ook nog eens voorzien van de juiste chipset en stroomprogramma's.

Plug adapter

De Medion MIM2180 adapter heeft een pin van de volgende afmeting: 5,5 mm * 2,5 mm. De pin is het laatste gedeelte van het snoer en is tevens de aansluiting met de Medion laptop. Let op dat u een Medion MIM2180 adapter aanschaft met dezelfde pin als de vorige!

Mocht u toch twijfelen over uw adapteraansluiting kunt u contact opnemen met 058 845 60 20 voor aanvullende informatie over de afmetingen.

Laptop adapter netsnoer

Veel mensen hebben nog een netsnoer van hun oude Medion MIM2180 adapter in bezit. Zij vinden het zonde te betalen voor een onderdeel dat ze al hebben. Daarom leveren wij deze niet standaard bij. Wilt u tóch een netsnoer bestellen, dan kan dat natuurlijk!

Let hierbij wel op of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. De meeste Medion MIM2180 adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Klik hiervoor extra informatie met betrekking tot netsnoeren.

Garantie adapter

Bij 123adapter.nl hanteren wij altijd een ruime en schappelijke garantieregeling. Voor de premium Medion MIM2180 adapter voor uw Medion geldt een garantieperiode van 5 jaar.

Mocht uw laptop adapter op enig moment onverwacht kapot gaan dan hebben wij een uitgebreid RMA en customer care programma zodat u snel de Medion laptop weer kan gebruiken.

Laptop adapter voltage

Deze premium Medion MIM2180 adapter levert 19 volt. Pas op: dit voltage moet gelijk zijn aan het voltage van uw Medion MIM2180 laptop of uw vorige adapter. Een verschil van 0,5 v is geen probleem, maar bij een hoger voltage kunnen zich grote problemen voordoen. Let er bij een vervangende adapter dus altijd op dat het voltage overeenkomt met uw vorige adapter. Klik hier voor aanvullende informatie over het voltage van uw Medion MIM2180 adapter.

Stroomsterkte

Deze premium Medion MIM2180 adapter kan maximaal 4,74A. Hiermee is deze uitermate geschikt voor uw Medion laptop. Het is verstandig om in veel gevallen een adapter aan te schaffen met minimaal dezelfde stroomsterkte (A) als uw originele Medion MIM2180 adapter. Hoe hoger de stroomsterkte van uw vervangende adapter, hoe minder snel deze zal slijten.

Uw notebook ontzien

Deze premium Medion MIM2180 adapter is compatibel met de modernste Medion laptops. Met de nieuwste chipsets en stroomprogramma's kan de premium Medion MIM2180 adapter uw Medion laptop probleemloos laden.

Met een spanning van 19 volt en een stroomsterkte van 4,74 ampère is deze premium Medion MIM2180 adapter perfect afgestemd op uw Medion laptop en de voordeligste keuze.

Deze adapter is geschikt voor uw Medion MIM2180.
Compatibel partnummer PDT194745525.

JaNee