Medion MIM2180 Laptop premium adapter 90W

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 29,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

PSQA194745525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Premium laptop adapter

Deze premium Medion MIM2180 adapter zorgt ervoor dat uw Medion laptop van stroom wordt voorzien en uw accu ten alle tijde correct wordt opgeladen. Zorg altijd voor een reserve adapter, zodat u nooit zonder komt te zitten. Medion MIM2180 laptop adapters worden ook wel voeding, lader, oplader of adaptor genoemd.

Met deze Medion MIM2180 adapter haalt u gegarandeerd de best geschikte adapter voor uw Medion laptop in huis en bent u verzekerd voor de beste prijs kwaliteit verhouding voor uw Medion.

123Adapter.nl levert altijd de juiste voeding voor uw notebook. Momenteel hebben wij ruim 60.000 adapters voorradig. Bij ons krijgt u altijd de correcte voeding voor uw Medion model .

Onze Medion model adapter voldoet aan de strengste Europese eisen, ze zijn ten alle tijde CE, Nom, CulUs, GS en SafetyMark gecertificeerd .

Tipsize

Het is belangrijk om de tip van uw oude Medion MIM2180 adapter te vergelijken met de tip van de Medion MIM2180 het betreft hier de volgende plugsize: 5,5 mm * 2,5 mm. Medion laptops komen met verschillende adapters en plug maten. Het is dus zaak dat deze plug overeenkomt, zodat u geen problemen ondervindt bij het aansluiten van deze premium Medion MIM2180 adapter op uw Medion MIM2180 laptop.

Netsnoer premium adapter

Belangrijk om rekening te houden met het feit dat wij geen netsnoer meeleveren bij deze premium Medion MIM2180 adapter. Wanneer u toch een netsnoer wilt bestellen kunt u dit bij de bestelling aangeven, dit vormt geen enkel probleem.

Wilt u toch een netsnoer bestellen is het wel belangrijk om te controleren of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. Onze Medion MIM2180 adapters gebruiken doorgaans een driepolig, geaard netsnoer, terwijl sommige premium een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Meer informatie over netsnoeren vindt u via deze link.

Garantie laptop adapter

Alle Medion MIM2180 adapters worden geleverd met schappelijke garantieregeling. Wanneer u binnen de garantieperiode schade heeft aan uw Medion MIM2180 adapter (buiten uw schuld) dan heeft u altijd recht op een nieuw exemplaar! Voor aanvullende informatie over garantie en ruil kunt u terecht op de pagina retourneren en garantie.

Voltage adapter

De premium Medion MIM2180 adapter levert standaard 19 volt. Het voltage moet hetzelfde zijn als dat van uw huidige Medion MIM2180 adapter. Daardoor kan uw laptop veilig opgeladen worden. Een verschil in voltage van meer dan 0,5V kan voor grote problemen zorgen in de prestatie van uw Medion laptop.

Stroomsterkte laptop oplader

Deze premium Medion MIM2180 adapter lervert 4,74A. Dit geeft de stroomsterkte van de adapter weer. Dit mag altijd hoger zijn dan de stroomsterkte van uw huidige adapter en die van uw laptop. Let op: het mag echter nooit lager zijn dan het ampèrage van uw Medion MIM2180 laptop. Met een lagere stroomsterkte wordt niet genoeg vermogen geleverd waardoor deze overbelast kan worden. Hierdoor kan de Medion MIM2180 adapter defect raken of slecht functioneren.

Op onze pagina over de stroomsterkte van adapters vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Uw notebook ontzien

Deze premium Medion MIM2180 adapter is compatibel met de modernste Medion laptops. Met de nieuwste chipsets en stroomprogramma's kan de premium Medion MIM2180 adapter uw Medion laptop probleemloos laden.

Met een spanning van 19 volt en een stroomsterkte van 4,74 ampère is deze premium Medion MIM2180 adapter perfect afgestemd op uw Medion laptop en de voordeligste keuze.

Deze adapter is geschikt voor uw Medion MIM2180.
Compatibel partnummer PSQA194745525.

JaNee