HP ProBook 450 G6 Laptop premium adapter 65W

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 29,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

PHP1953334530

Vermogen

65W

Plugmaat

4,5 mm * 3,0 mm

Spanning

19,5V

Max. stroomsterkte

3,33A

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Algemeen

Deze premium HP ProBook 450 G6 adapter is de beste oplossing voor uw HP laptop. Bij 123adapter.nl verkopen wij u geen universele laptop adapters maar adapters die specifiek gemaakt zijn voor uw HP model. Dit houdt in dat u altijd verzekerd bent van een HP ProBook 450 G6 adapter die past bij uw HP laptop, voorzien van de juiste chipset en stroomprogramma's.

Tip afmeting

De tip die in laptop gaat van deze premium HP ProBook 450 G6 lader heeft de volgende afmeting: 4,5 mm * 3,0 mm. Het is belangrijk dat dit dezelfde afmeting is als de tip van uw normale adapter, zodat u geen problemen ondervindt bij het aansluiten van de HP ProBook 450 G6 adapter op uw laptop.

Stroomsnoer

Bij deze premium HP ProBook 450 G6 adapter wordt standaard geen netsnoer geleverd. Uit onze bestel geschiedenis is gebleken dat de meeste klanten het netsnoer van de oude HP ProBook 450 G6 adapter nog in het bezit hebben. De kans dat dit snoer kapot gaat is zeer klein. Mocht u toch een netsnoer willen bestellen dan kunt u dit aangeven in de laatste pagina van de bestelprocedure.

LET OP! Het kan zijn dat u bij uw huidige HP ProBook 450 G6 adapter een tweepolig snoer hebt gekregen maar dat onze adapter is voorzien van een 3 aderige aansluiting. Voorbeelden en uitgebreide uitleg over netsnoeren vindt u hier.

Levenslange garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze premium HP ProBook 450 G6 adapters. Om die reden leveren wij bij het product 5 jaar garantie. Als op enig moment de adapter kapot gaat (buiten uw schuld om), heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw HP laptop. Voor meer informatie over de garantie op de HP ProBook 450 G6 adapter kunt u terecht op de pagina's over dit onderwerp.

Adapter spanning

Deze premium HP ProBook 450 G6 adapter is een 19,5 volt adapter. Het voltage moet ook gelijk zijn aan het voltage van de laptop en vorige adapter. Wanneer er een verschil is van 0,5 v is dat geen enkel probleem. Bij een hoger verschil in voltage kunnen zich wel grote problemen voordoen en bestaat de kans dat uw HP ProBook 450 G6 laptop schade oploopt en dat moet u voorkomen. Kortom: een vervangende HP ProBook 450 G6 adapter moet dus een gelijk of maximaal 0,5 v verschil hebben met uw vorige adapter en HP notebook.

Klik hier voor aanvullende informatie inzake het voltage van de HP ProBook 450 G6 adapter.

Stroomsterkte laptop adapter

Deze premium HP ProBook 450 G6 adapter heeft het maximale vermogen van 65 watt. De stroomsterkte is 3,33A. Dit vermogen is het maximale vermogen van uw adapter. Heeft uw oudere HP ProBook 450 G6 adapter een lager wattage of een lagere stroomsterkte dan kunt u deze adapter gerust als vervanging aanschaffen.

Voor HP laptops geldt in het algemeen de volgende regel: Een hogere stroomsterkte (A) is beter en een lagere stroomsterkte is niet aan te raden. Een lagere stroomsterkte kan leiden tot tragere systeemprestaties. Wij adviseren voor de HP ProBook 450 G6 deze premium HP ProBook 450 G6 adapter met een maximaal vermogen van 65 watt bij 3,33A.

Duurzaam

Deze premium HP ProBook 450 G6 adapter staat garant voor optimale prestaties van uw HP systeem en behoud van uw notebook accu. Deze laptop adapter stuurt de gestabiliseerde spanning waar uw laptop om vraagt. Samen met de spanningsbeveiliging voor het lichtnet, zorgt deze HP ProBook 450 G6 adapter ervoor dat uw HP laptop optimaal presteert en daardoor is duurzaam gebruik van de HP laptop en lader gegarandeerd.

Deze adapter is geschikt voor uw HP ProBook 450 G6.
Compatibel partnummer PHP1953334530.

JaNee