HP Pavilion Xh485 Laptop premium adapter 90W

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 29,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

PDT194745525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Premium adapter notebook

Zoekt u de juiste oplossing voor uw HP laptop? Bij 123adapter.nl vindt u de HP Pavilion Xh485 adapter speciaal gemaakt voor uw model. Wilt u zichzelf verzekeren met een premium HP Pavilion Xh485 adapter die u moeiteloos kunt aansluiten op uw HP laptop? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze HP Pavilion Xh485 adapters zijn niet alleen speciaal gemaakt voor uw notebook maar zijn ook nog eens voorzien van de juiste chipset en stroomprogramma's.

Plug adapter

De HP Pavilion Xh485 adapter heeft een pin van de volgende afmeting: 5,5 mm * 2,5 mm. De pin is het laatste gedeelte van het snoer en is tevens de aansluiting met de HP laptop. Let op dat u een HP Pavilion Xh485 adapter aanschaft met dezelfde pin als de vorige!

Mocht u toch twijfelen over uw adapteraansluiting kunt u contact opnemen met 058 845 60 20 voor aanvullende informatie over de afmetingen.

Laptop adapter netsnoer

Veel mensen hebben nog een netsnoer van hun oude HP Pavilion Xh485 adapter in bezit. Zij vinden het zonde te betalen voor een onderdeel dat ze al hebben. Daarom leveren wij deze niet standaard bij. Wilt u tóch een netsnoer bestellen, dan kan dat natuurlijk!

Let hierbij wel op of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. De meeste HP Pavilion Xh485 adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Klik hiervoor extra informatie met betrekking tot netsnoeren.

Garantie adapter

Bij 123adapter.nl hanteren wij altijd een ruime en schappelijke garantieregeling. Voor de premium HP Pavilion Xh485 adapter voor uw HP geldt een garantieperiode van 5 jaar.

Mocht uw laptop adapter op enig moment onverwacht kapot gaan dan hebben wij een uitgebreid RMA en customer care programma zodat u snel de HP laptop weer kan gebruiken.

Laptop adapter voltage

Deze premium HP Pavilion Xh485 adapter levert 19 volt. Pas op: dit voltage moet gelijk zijn aan het voltage van uw HP Pavilion Xh485 laptop of uw vorige adapter. Een verschil van 0,5 v is geen probleem, maar bij een hoger voltage kunnen zich grote problemen voordoen. Let er bij een vervangende adapter dus altijd op dat het voltage overeenkomt met uw vorige adapter. Klik hier voor aanvullende informatie over het voltage van uw HP Pavilion Xh485 adapter.

Stroomsterkte

Deze premium HP Pavilion Xh485 adapter kan maximaal 4,74A. Hiermee is deze uitermate geschikt voor uw HP laptop. Het is verstandig om in veel gevallen een adapter aan te schaffen met minimaal dezelfde stroomsterkte (A) als uw originele HP Pavilion Xh485 adapter. Hoe hoger de stroomsterkte van uw vervangende adapter, hoe minder snel deze zal slijten.

Uw notebook ontzien

Deze premium HP Pavilion Xh485 adapter is compatibel met de modernste HP laptops. Met de nieuwste chipsets en stroomprogramma's kan de premium HP Pavilion Xh485 adapter uw HP laptop probleemloos laden.

Met een spanning van 19 volt en een stroomsterkte van 4,74 ampère is deze premium HP Pavilion Xh485 adapter perfect afgestemd op uw HP laptop en de voordeligste keuze.

Deze adapter is geschikt voor uw HP Pavilion Xh485.
Compatibel partnummer PDT194745525.

JaNee