HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One Laptop premium adapter 65W

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 34,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

PHP185357450

Vermogen

65W

Plugmaat

7,4 mm * 5,0 mm

Spanning

18,5V

Max. stroomsterkte

3,5A

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Algemeen

Deze premium HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter is de beste oplossing voor uw HP laptop. Bij 123adapter.nl verkopen wij u geen universele laptop adapters maar adapters die specifiek gemaakt zijn voor uw HP model. Dit houdt in dat u altijd verzekerd bent van een HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter die past bij uw HP laptop, voorzien van de juiste chipset en stroomprogramma's.

Laptop adapter plug

De plug is het laatste gedeelte van uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter. Het vormt de aansluiting met uw laptop. Nooit meer gedoe omdat een plus net weer niet blijkt te passen op uw laptop? Bestel bij een vervangende plug gewoon hetzelfde type welke u al had.

Twijfelt u over de afmeting van de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter plug, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058 - 845 60 20. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Netsnoer premium adapter

Belangrijk om rekening te houden met het feit dat wij geen netsnoer meeleveren bij deze premium HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter. Wanneer u toch een netsnoer wilt bestellen kunt u dit bij de bestelling aangeven, dit vormt geen enkel probleem.

Wilt u toch een netsnoer bestellen is het wel belangrijk om te controleren of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. Onze HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapters gebruiken doorgaans een driepolig, geaard netsnoer, terwijl sommige premium een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Meer informatie over netsnoeren vindt u via deze link.

Premium levenslange garantie

Wij geven standaard 5 jaar garantie op al onze Premium HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapters. Mocht er op enig moment een defect optreden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kan bepaald worden of de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter opgestuurd moet worden en of er eventueel een vervangend exemplaar ter garantie aangeboden kan worden.

Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd op onze garantie en retourneren pagina terecht.

Voltage adapter

De premium HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter levert standaard 18,5 volt. Het voltage moet hetzelfde zijn als dat van uw huidige HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter. Daardoor kan uw laptop veilig opgeladen worden. Een verschil in voltage van meer dan 0,5V kan voor grote problemen zorgen in de prestatie van uw HP laptop.

Stroomsterkte laptop oplader

Deze premium HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter lervert 3,5A. Dit geeft de stroomsterkte van de adapter weer. Dit mag altijd hoger zijn dan de stroomsterkte van uw huidige adapter en die van uw laptop. Let op: het mag echter nooit lager zijn dan het ampèrage van uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One laptop. Met een lagere stroomsterkte wordt niet genoeg vermogen geleverd waardoor deze overbelast kan worden. Hierdoor kan de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter defect raken of slecht functioneren.

Op onze pagina over de stroomsterkte van adapters vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Duurzaam gebruik

Door het geavanceerde stroomschema en de beveiligde chipset waarmee deze premium HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter is voorzien is het volkomen veilig de adapter te gebruiken en zal uw laptop te allen tijde stabiel worden opgeladen. Ook als reserve lader voor thuis of op de werkplek is deze premium HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter een uitstekende oplossing!

Deze adapter is geschikt voor uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One.
Compatibel partnummer PHP185357450.

JaNee