Asus Y482EP Laptop premium adapter 90W

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Premium adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Premium adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 5 jaar garantie.

€ 36,95

Koop nu

Specificaties

Model

PDT194745525

Vermogen

90W

Plugmaat

5,5 mm * 2,5 mm

Spanning

19V

Max. stroomsterkte

4,74A

Kleur

Zwart

Merk

Premium

Garantie

5 jaar

Premium adapter notebook

Zoekt u de juiste oplossing voor uw Asus laptop? Bij 123adapter.nl vindt u de Asus Y482EP adapter speciaal gemaakt voor uw model. Wilt u zichzelf verzekeren met een premium Asus Y482EP adapter die u moeiteloos kunt aansluiten op uw Asus laptop? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deze Asus Y482EP adapters zijn niet alleen speciaal gemaakt voor uw notebook maar zijn ook nog eens voorzien van de juiste chipset en stroomprogramma's.

Plug adapter

De Asus Y482EP adapter heeft een pin van de volgende afmeting: 5,5 mm * 2,5 mm. De pin is het laatste gedeelte van het snoer en is tevens de aansluiting met de Asus laptop. Let op dat u een Asus Y482EP adapter aanschaft met dezelfde pin als de vorige!

Mocht u toch twijfelen over uw adapteraansluiting kunt u contact opnemen met 058 845 60 20 voor aanvullende informatie over de afmetingen.

Laptop adapter netsnoer

Veel mensen hebben nog een netsnoer van hun oude Asus Y482EP adapter in bezit. Zij vinden het zonde te betalen voor een onderdeel dat ze al hebben. Daarom leveren wij deze niet standaard bij. Wilt u tóch een netsnoer bestellen, dan kan dat natuurlijk!

Let hierbij wel op of het om een tweepolig, ongeaard of een driepolig, geaard netsnoer gaat. De meeste Asus Y482EP adapters die wij verkopen gebruiken een driepolig, geaard netsnoer, terwijl de premium in sommige gevallen een tweepolig, ongeaard netsnoer gebruiken.

Klik hiervoor extra informatie met betrekking tot netsnoeren.

Garantie adapter

Bij 123adapter.nl hanteren wij altijd een ruime en schappelijke garantieregeling. Voor de premium Asus Y482EP adapter voor uw Asus geldt een garantieperiode van 5 jaar.

Mocht uw laptop adapter op enig moment onverwacht kapot gaan dan hebben wij een uitgebreid RMA en customer care programma zodat u snel de Asus laptop weer kan gebruiken.

Laptop adapter voltage

Deze premium Asus Y482EP adapter levert 19 volt. Pas op: dit voltage moet gelijk zijn aan het voltage van uw Asus Y482EP laptop of uw vorige adapter. Een verschil van 0,5 v is geen probleem, maar bij een hoger voltage kunnen zich grote problemen voordoen. Let er bij een vervangende adapter dus altijd op dat het voltage overeenkomt met uw vorige adapter. Klik hier voor aanvullende informatie over het voltage van uw Asus Y482EP adapter.

Stroomsterkte

Deze premium Asus Y482EP adapter kan maximaal 4,74A. Hiermee is deze uitermate geschikt voor uw Asus laptop. Het is verstandig om in veel gevallen een adapter aan te schaffen met minimaal dezelfde stroomsterkte (A) als uw originele Asus Y482EP adapter. Hoe hoger de stroomsterkte van uw vervangende adapter, hoe minder snel deze zal slijten.

Uw notebook ontzien

Deze premium Asus Y482EP adapter is compatibel met de modernste Asus laptops. Met de nieuwste chipsets en stroomprogramma's kan de premium Asus Y482EP adapter uw Asus laptop probleemloos laden.

Met een spanning van 19 volt en een stroomsterkte van 4,74 ampère is deze premium Asus Y482EP adapter perfect afgestemd op uw Asus laptop en de voordeligste keuze.

Deze adapter is geschikt voor uw Asus Y482EP.
Compatibel partnummer PDT194745525.

JaNee