Medion Series Op MD Nummer adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Medion Series Op MD Nummer adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Medion Series Op MD Nummer. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Medion Series Op MD Nummer adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Medion Series Op MD Nummer model nummer vinden


U vindt het model nummer van uw Medion Series Op MD Nummer meestal op een sticker aan de onderkant van de laptop. Deze sticker geeft het exacte modelnummer aan, meestal voorafgaand door Model: of Model No:. Dit model nummer kunt u gebruiken om de juiste Medion Series Op MD Nummer adapter in de bovenstaande lijst te selecteren. Is de sticker niet aanwezig of niet leesbaar, dan kunt u kijken of onder de accu in het accuvak uw model staat aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Medion Series Op MD Nummer adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Medion Series Op MD Nummer adapter


Alle producten op 123adapter.nl zijn voorzien van 12 maanden garantie. Binnen deze tijd heeft u bij interne schade recht op een vervangend product. U heeft tevens 30 dagen de tijd om uw Medion Series Op MD Nummer adapter uit te proberen en zonder opgave van reden te retourneren. Indien u hiervan gebruikt maakt, heeft u recht op terugstorting van het gehele aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee