HP Thin Client adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Thin Client adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP Thin Client adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP Thin Client. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP Thin Client model nummer vinden


Op de onderkant van uw HP Thin Client model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw HP Thin Client adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw HP Thin Client adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw HP Thin Client adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw HP Thin Client adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw HP Thin Client adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee