HP Slate adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Slate adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de HP Slate. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de HP Slate adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw HP Slate model nummer vinden


Het modelnummer van uw HP Slate vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de HP Slate adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP Slate adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP Slate adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke HP Slate adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw HP Slate adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee