HP Pavilion Zu Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Pavilion Zu Series adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP Pavilion Zu Series adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP Pavilion Zu Series. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP Pavilion Zu Series model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke HP Pavilion Zu Series adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw HP Pavilion Zu Series aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw HP Pavilion Zu Series adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw HP Pavilion Zu Series adapter


De garantietermijn op alle producten van 123adapter.nl bedraagt 12 maanden. Mocht u binnen deze tijd een defect ondervinden waar u geen schuld aan heeft? Dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Raadpleeg "Garantie" onderaan deze pagina voor aanvullende informatie. Tevens heeft u 30 dagen retourrecht indien het product niet aan uw eisen voldoet.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste HP Pavilion Zu Series adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee