HP Pavilion M6 Series adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Pavilion M6 Series adapter vinden


De lijst hierboven geeft alle subtypes en series weer van de HP Pavilion M6 Series. Hier kunt u het model of de serie selecteren waartoe uw laptop type behoort. Zo vindt u simpel en snel de ACER APIRE adapter die u zoekt. Bij series kunt u het honderd- of duizendtal selecteren dat aansluit bij dat van uw laptop model.


Uw HP Pavilion M6 Series model nummer vinden


U kunt het model van uw HP Pavilion M6 Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw HP Pavilion M6 Series adapter.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP Pavilion M6 Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP Pavilion M6 Series adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw HP Pavilion M6 Series adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een HP Pavilion M6 Series adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee