Uw HP Pavilion Dv5 Series adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP Pavilion Dv5 Series adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP Pavilion Dv5 Series. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP Pavilion Dv5 Series model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke HP Pavilion Dv5 Series adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw HP Pavilion Dv5 Series aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw HP Pavilion Dv5 Series adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw HP Pavilion Dv5 Series adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw HP Pavilion Dv5 Series adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw HP Pavilion Dv5 Series adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee