Uw HP Pavilion Dm4 Series adapter vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de HP Pavilion Dm4 Series. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste HP Pavilion Dm4 Series adapter voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw HP Pavilion Dm4 Series model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke HP Pavilion Dm4 Series adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw HP Pavilion Dm4 Series aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw HP Pavilion Dm4 Series adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw HP Pavilion Dm4 Series adapter


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw HP Pavilion Dm4 Series adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee