Uw HP Pavilion 27 Series adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de HP Pavilion 27 Series. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de HP Pavilion 27 Series adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw HP Pavilion 27 Series model nummer vinden


In veel gevallen is een laptop voorzien van een sticker met modelnummer. Deze kunt u terugvinden aan de onderkant van de laptop. Het nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No. Kunt u het nummer van uw HP Pavilion 27 Series niet vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes te openen en in het accuvak kijken. Vaak staat hier ook het modelnummer vermeld. Aan de hand van dit nummer kunt u uw HP Pavilion 27 Series adapter vinden.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw HP Pavilion 27 Series adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw HP Pavilion 27 Series adapter


De garantietermijn op alle producten van 123adapter.nl bedraagt 12 maanden. Mocht u binnen deze tijd een defect ondervinden waar u geen schuld aan heeft? Dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Raadpleeg "Garantie" onderaan deze pagina voor aanvullende informatie. Tevens heeft u 30 dagen retourrecht indien het product niet aan uw eisen voldoet.


Aanvullende vragen


Komt u er niet uit met uw HP Pavilion 27 Series adapter? Onze medewerkers staan u altijd graag te woord! We zijn 7 dagen per week te bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. U kunt ook mailen naar info@123adapter.nl - u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee