HP Pavilion X2 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Pavilion X2 adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de HP Pavilion X2. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de HP Pavilion X2 adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw HP Pavilion X2 model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke HP Pavilion X2 adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw HP Pavilion X2 aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Een HP Pavilion X2 adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw HP Pavilion X2 adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke HP Pavilion X2 adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste HP Pavilion X2 adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee