Uw HP Omnibook adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP Omnibook adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP Omnibook. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP Omnibook model nummer vinden


Op de onderkant van uw HP Omnibook model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw HP Omnibook adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw HP Omnibook adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP Omnibook adapter


U heeft bij 123adapter.nl recht op 12 maanden garantie en op 1 maand uitproberen. Binnen de 12 maanden heeft u recht op een vervangend product indien er een onvoorzien defect optreedt. Binnen 1 maand kunt u het product zonder opgave van reden retourneren. Voor aanvullende informatie kunt u de links in de footer "Retourneren" of "Garantie" volgen.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een HP Omnibook adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee