HP Elitebook adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw HP Elitebook adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP Elitebook adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP Elitebook. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP Elitebook model nummer vinden


Het modelnummer van uw HP Elitebook vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de HP Elitebook adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Wanneer u uw HP Elitebook adapter op 123adapter.nl bestelt en betaalt voor 21:00, ontvangt u uw bestelling nog de volgende dag in huis. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw HP Elitebook adapter


U heeft bij 123adapter.nl recht op 12 maanden garantie en op 1 maand uitproberen. Binnen de 12 maanden heeft u recht op een vervangend product indien er een onvoorzien defect optreedt. Binnen 1 maand kunt u het product zonder opgave van reden retourneren. Voor aanvullende informatie kunt u de links in de footer "Retourneren" of "Garantie" volgen.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw HP Elitebook adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee