Uw HP Chromebook Elite Series adapter vinden


In de bovenstaande lijst kunt u het model van uw laptop selecteren om uw HP Chromebook Elite Series adapter te vinden. Alle bovenstaande modellen behoren tot de HP Chromebook Elite Series. Bij series kunt u het eerste of de eerste twee getallen gebruiken om uw specifieke model te vinden. Zo hoort bijvoorbeeld de CQ70-130ed bij de CQ70-100 series.


Uw HP Chromebook Elite Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw HP Chromebook Elite Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw HP Chromebook Elite Series adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Een HP Chromebook Elite Series adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw HP Chromebook Elite Series adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw HP Chromebook Elite Series adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Komt u er niet uit met uw HP Chromebook Elite Series adapter? Onze medewerkers staan u altijd graag te woord! We zijn 7 dagen per week te bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. U kunt ook mailen naar info@123adapter.nl - u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee