Uw HP 27 Series adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de HP 27 Series. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de HP 27 Series adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw HP 27 Series model nummer vinden


U kunt het model van uw HP 27 Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw HP 27 Series adapter.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw HP 27 Series adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw HP 27 Series adapter


Alle producten op 123adapter.nl zijn voorzien van 12 maanden garantie. Binnen deze tijd heeft u bij interne schade recht op een vervangend product. U heeft tevens 30 dagen de tijd om uw HP 27 Series adapter uit te proberen en zonder opgave van reden te retourneren. Indien u hiervan gebruikt maakt, heeft u recht op terugstorting van het gehele aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee