Uw HP Pavilion Touchsmart accu vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de HP Pavilion Touchsmart. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste HP Pavilion Touchsmart accu voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw HP Pavilion Touchsmart model nummer vinden


Het modelnummer van uw HP Pavilion Touchsmart vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de HP Pavilion Touchsmart accu bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP Pavilion Touchsmart accu nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP Pavilion Touchsmart accu


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw HP Pavilion Touchsmart accu in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw HP Pavilion Touchsmart accu of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee