Uw HP G accu vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de HP G. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste HP G accu voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw HP G model nummer vinden


Uw HP G heeft een specifiek modelnummer aan de hand waarvan u kunt achterhalen welke producten geschikt zijn voor uw laptop. U vindt dit nummer op een sticker onderop de laptop. Is deze sticker niet aanwezig of niet meer leesbaar, dan kunt u onder de accu in het accuvak van de laptop kijken of het modelnummer hier staat aangeduid. Aan de hand van dit nummer vindt u op 123adapter.nl snel en eenvoudig uw HP G accu.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP G accu nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP G accu


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Aanvullende informatie over uw HP G accu kunt u eenvoudig opvragen door een mail te sturen naar info@123adapter.nl. Daarnaast zijn we telefonisch tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020. Onze medewerkers staan u graag te woord.


JaNee